Саопштење РРА поводом одржаног састанка са власницима и менаџментом ТВ Авала

Среда, 11. Јан 2012.

Савет РРА и директор РАТЕЛ-а добили су уверавања свих власника националног емитера - ТВ Авала, који су се појавили у пуном саставу (Јоханес Вернер Краус из "Greenberg Invest" Gmbh, Аустрија - 48,41%,  Данко Ђунић 45,65%, Жељко Митровић, Београд - 4,95% и Драган Шаговновић из Економског института ад, Београд - 0,99%), да ће учинити све да реше настале проблеме у овој телевизији.
Почев од тога да ће бити измирене све обавезе према надлежним агенцијама, РРА, РАТЕЛ-у и Емисионој техници и да ће бити удовољено захтевима штрајкача. Да ће нови менаџмент и главни и одговорни уредик, који ће бити постављени данас, успоставити пуну уређивачку контролу над програмима телевизије.
Власници се надају да ће због испуњења захтева штрајкача сви запослени дати свој допринос у  редовној производњи и емитовању програма.
Савет РРА и директор РАТЕЛ-а су упознати са планом консолидације и проналажења стратешког партнера ТВ Авала, за коју власници тврде да има будућност и да ће се обавити у више етапа до краја марта.

У Београду,
11. јануара 2012. године
 


Bookmark and Share

Последње вести и саопштења

Препорука у вези са ријалити садржајима

Понедељак, 21. Нов 2016